divendres, 8 d’octubre del 2010

NINA LÓPEZ 5a. COPA EUROPA

La patinadora del Lleida P.A. Nina López,  ha participat del 4 al 7 d'octubre a la Copa Europa 2010 de patinatge artístic  celebrada a Catania Sicilia (Italia)obtenint  una important cinquena posició.

En el seu  debut internacional la nostra patinadora va fer un  bon paper al situar-se en tot moment en les primeres places de la taula classificatòria.
La patinadora lleidatana ha estat una de les tres espanyoles que han participat en la categoria infantil que, precisament, s'ha endut una de les seves companyes, la gallega Miriam Pérez actual campiona d'Espanya '10.

La Copa d'Europa de Patinatge Artístic compta amb la participació de patinadors de diferents països europeus que han estat seleccionats per les seves respectives federacions pels seus bons resultats. En total s'han aplegat al club Il Pattino de Catània patinadors i patinadores de Portugal, Gran Bretanya, Holanda, Bèlgica, Croàcia, França, Romania, Alemanya, Austria, Eslovènia, Itàlia, Espanya en una competició que finalitzava  amb les modalitats de  parelles de dansa i artístic i solo dance.
Una gran part  dels 200  patinadors/res   participants en aquesta Copa Europa van aprofitar per a pujar al Volcà ETNA  situat a Catania on es celebrava la competició .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada