dilluns, 4 d’octubre del 2010

NINA LÓPEZ 4a. AL NACIONAL INFANTIL

La patinadora del Lleida Patinatge Artístic C.E., Nina López, ha participat  els dies 1 i 2 d'octubre  en el 65è Campionat d'Espanya amb la Categoria Infantil celebrat a l'Aldea (Tarragona).


La competició ha aplegat un totat de 36 patinadores en la categoria femenina i 16 patinadors en la masculina què representàven a totes les comunitats espanyoles. La comunitat més nombrosa ha estat la catalana amb un total de 19 patinadors/res repartits en totes les modalitats.

Nina López única representant lleidatana en aquesta sel.lecció catalana ha realitzat un campionat de gran nivell i excel.lents resultats.

La primera prova del Campionat consistia en aconsseguir la classificació per disputar el programa lliure ja que tant sols les 22 primeres classificades  del programa obligatori  d'un total de 36 patinadores  participants podien  accedir a la següent fase de la competició.En aquesta primera part la patinadora del Lleida P.A. es va situar en una excel.lent 7a posició provisional que li permetia lluitar per estar entre les millors. I així va ser , va sortir a pista amb gran convicció realitzant un programa fantàstic que li va valer la 3a posició.Finalment en la general es va situar en la 4a plaça fregant el podi.

Tot just després d'aquest campionat la nostra patinadora marxa cap a Itàlia on demà disputarà la seva primera competició internacional " La Copa d'Europa", amb més motivació que mai ja que aquests excel.lents resultats continuen perfilant aquesta patinadora com a una ferma promesa del patinatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada