dijous, 15 de setembre del 2011

ESTIU 2011

Aquest estiu 2011 les competicions de patinatge han estat molt intenses per moltes patinadores del Lleida P.A.

La primera competició es va celebrar el passat 9 de juliol a La Seu d'Urgell amb el Campionat Provincial de la categoria Infantil.Les dues representants del nostre club van realitzar una bona competició, NINA LÓPEZ va aconseguir la 1era posició i LAIA SALLAN la 3era. Amb aquests resultats aquestes dues patinadores es van classificar per a disputar el Campionat de Catalunya Infantil.

El 10 de juliol es va disputar la Final del Trofeu Iniciació a La Seu D'Urgell amb la participació dels millors patinadors/res de les categories base d'aquesta temporada 2011. El Lleida P.A va classificar 11 patinadores en diferents categories i aconseguint bones posicions en la Final, les patinadores finalistes van ser:
Categoria E : LAIA PUIGPINÓS I SILVIA PLACED
Categoria C: SARA SÁNCHEZ, NÚRIA VALLVERDÚ, NÚRIA MONTELL, YAIZA JUÁREZ
Categoria B: CLÀUDIA CLUA, PATRÍCIA MÁRQUEZ, JÚLIA ESPASA,
Categoria Debutants: ALBA CAMPO, ANA CLUA

Finalment la darrera competició va estar el Campionat de Catalunya de categoria Infantil, es va celebrarar a Girona el 30 i 31 de Juliol amb la participació de les dues patinadores del Lleida Laia Sallan i Nina López.
La competició va ser molt disputada i es va poder gaudir d'un elevadíssim nivell.
Les dues participants de Lleida van realitzar bons programes i NINA LÓPEZ va aconseguir la 7ena posició obtenint així la classificació per a poder disputar el proper mes d'octubre el Campionat d'Espanya d'aquesta categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada