dimarts, 1 de març del 2011

5 PODIS PER AL LLEIDA P.A

L'inici de temporada ha estat de gran èxit per a les patinadores del Lleida P.A.   Els passats 26 i 27 de febrer es van disputar a les localitats de Bellcaire i Juneda les competicions de la primera volta del trofeu iniciació pel que fa  a les categories E, C, A i Debutants.
Gairebé 180 patinadors/res es van aplegar   gairebé en una marató de patinatge per a disputar la resta de categories d'aquest trofeu.

Les patinadores del Lleida Patinatge van realitzar bones actuacions que les van situar al capdavant de les classificacions, aconseguint bones posicions de cara a disputar la final d'aquesta temporada.

Les patinadores que van aconseguir podi van estar:

Categoria C-1: 3era. SARA SÁNCHEZ. Destacar també les patinadores Núria Vallverdú, Sandra Placed, Clara Zaldívar, Daniela Carranzani i Marta López que  van realitzar una bona competició.

Categoria C-2: 3era class. NÚRIA MONTELL.  Bones posicions també per les companyes Laura Fontanet, Andrea Casado, Andrea París, Sara Morero.

Categoria C-4. 3era posició per YAIZA JUÁREZ.

Categoria E- 3era class. LAIA PUIGPINÓS. Bon paper, de Silvia Placed, Ariadna Díaz, Mariona Besora, Ana Sánchez, Patrícia Alférez , Victòria Farré i Xènia Siuraneta.

Categoria A-1. 7a.Marta Montaña.

Categoria Debutants. 1era posició per ALBA CAMPO. Bon nivell de Gemma Barbosa, Ana Clua i Andrea Reñé.