dilluns, 5 de juliol del 2010

PROVINCIAL INFANTIL I FINAL INICIACIÓ

Els passats 3 i 4 de juliol es van celebrar dues importants competicions de patinatge on una bona part dels patinadors del Lleida Patinatge van participar.
Dissabte 3 de juliol es va celebrar a Tremp el Campionat Territorial Infantil amb la participació de dues joves patinadores:LAIA SALLÁN i NINA LÓPEZ.
NINA LÓPEZ va aconseguir la primera posició i LAIA SALLÁN la 5ena posició. Amb aquests resultats totes dues patinadores representaran a Lleida en el proper Campionat de Catalunya que el nostre club organitzarà els propers 31 de juliol i 1 d' Agost.

Pel que fa al diumenge 4 de juliol Mollerussa va acollir la Final del Trofeu Iniciació d'aquesta temporada amb una bona representació dels nostres patinadors de base en totes les categories.Els finalistes han estat:En la categoria E: YAIZA JUÁREZ I LAIA PUIGPINÓS, en la Categoria C. ANNA MIGUEL i SARA PALAU , en la categoria B: CLÀUDIA CLUA , en la categoria A: ANDREA REÑÉ, ANA CLUA i GEMMA BARBOSA, en la categoria Debutants: JONATHAN NAVARRO I ALBA CAMPO. Cal destacar les bones actuacions de tots els patinadors i la 1era posició aconseguida per GEMMA BARBOSA en la categoria A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada